10 noi creşe moderne şi eficiente din punct de vedere energetic vor putea intra în procedură de licitaţie publică

9 luni în urmă 373

10 noi creşe moderne şi eficiente din punct de vedere energetic vor putea intra în procedură de licitaţie publică, a anunţat ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila.

Un număr de 10 noi creşe moderne şi eficiente din punct de vedere energetic vor putea intra în procedură de licitaţie publică, a anunţat, marţi, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila.

Astfel, în Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, va fi construită o creşă mare, iar în Valea Mărului, judeţul Galaţi - o creşă medie, a precizat ministrul, potrivit unui comunicat de presă al MDLPA.
Totodată, opt creşe mici vor fi finanţate în Bucecea, judeţul Botoşani, Lumina, judeţul Constanţa, Tismana, judeţul Gorj, Lupeni, judeţul Hunedoara, Floreşti, judeţul Prahova, Darabani, judeţul Botoşani, Barcani, judeţul Covasna şi Băileşti, judeţul Dolj.
După primele 60 de creşe care au intrat în procedură de licitaţie publică şi pentru care urmează să fie demarată construcţia în municipii, acum vor putea fi construite cinci creşe în oraşe, patru în comune şi încă o creşă în municipiul Băileşti, judeţul Dolj, a explicat ministrul Dezvoltării.
”Întrucât necesarul de creșe este în continuare mare, iar educația timpurie este foarte importantă pentru dezvoltarea oricărui copil, așteptăm în continuare solicitările autorităților publice locale pentru construcția de noi creșe”, a reiterat ministrul Cseke Attila, care a precizat că informațiile necesare întocmirii cererilor de finanțare sunt disponibile pe pagina de internet a Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA).

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe