A reapărut escrocheria cu alba&neagra, în Mamaia

10 luni în urmă 193

Polițistii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat, luni, în Stațiunea Mamaia un bărbat care promova un joc de noroc de tip alba-neagra.

Tot mai des, pe litoral, oamenii legii depistează în stațiuni practicanți ai jocului de noroc de genul alba – neagra.

Polițistii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat, luni, în Stațiunea Mamaia un bărbat din municipiul București care promova un joc de noroc de tip alba-neagra.
Bărbatul în vârstă de 27 de ani a încetat activitatea ilicită la vederea oamenilor legii, iar spectatorii au părăsit zona, restabilindu-se un climat public civilizat.

Au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate (Poliția Stațiunii Mamaia) pentru continuarea cercetărilor, deoarece fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.
În cazul în care sesizați astfel de fapte, vă recomandăm să nu dati curs acestor invitații, care ar putea să vă aducă prejudicii materiale și să sesizați imediat dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected]”, precizează Primăria municipiului Constanța.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe