ALEGERI 2024 Sunt numărate a cincea oară voturile la Costineşti

2 zile în urmă 4

La Costineşti are loc marți, 11 iunie, cea de-a cincea numărare a voturilor. În prima fază, câştigător a fost Dumitru Jeanu, candidatul PSD, actualul primar, la o diferenţă de un singur vot faţă de contracandidatul său, Gheorghe Mechenici (PNL) După renumărarea buletinelor, candidatul liberal avea mai multe voturi, dar decizia a fost contestată de adversarul său politic. De asemenea, o altă numărătoare a voturilor a arătat că este egalitate între cei doi candidaţi.

””La momentul acesta s-au numărat toate buletinele de vot, fie ele valabile, nule sau anulate. Suntem în situaţia în care trebuie să verificăm şi cheia, care se pare că nu bate până la acest moment, dar vom face verificări. Mai departe, vom lua fiecare categorie, atât pentru preşedinte Consiliul Judeţean, cât şi pentru consilierii judeţeni şi consilierii locali. Aş vrea să mai fac o dată precizarea că sunt în calitate de observator. Nu am pus mâna pe niciun fel de document din cadrul circumscripţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean Constanţa.

Procedura ar putea dura până în jurul orei 22, dar  rezultatul va putea fi contestat.

”Conform legii, rezultatul va putea să fie contestat. Se va urma procedura normală, doar singurul element de noutate este că la numărare acum au participat foarte multe persoane”, a menționat Vlad Jipa.

Similare

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe