Asistență stomatologică gratuită pentru elevi, preșcolari și studenți

10 luni în urmă 104

La cabinetele școlare stomatologice din Constanța se poate prezenta orice preșcolar, elev sau student care urmează cursurile unităților de învățământ preuniversitar și universitar de stat din municipiu.

La cabinetele școlare stomatologice din Constanța se poate prezenta orice preșcolar, elev sau student care  urmează cursurile unităților de învățământ preuniversitar și universitar de stat din municipiu. 

Pentru a beneficia de consultații și tratamente gratuite, singura condiție este să prezinte carnetul de elev sau student. 
Copiii pot opta pentru orice cabinet stomatologic, nu există o arondare a acestora pe unități de învățământ. 
În ceea ce privește siguranța pacienților în timpul consultațiilor și tratamentelor stomatologice, precizăm că au fost luate toate măsurile necesare pentru protejarea sănătăţii copiilor şi a cadrelor medicale, în contextul pandemiei de COVID-19.
Cabinetele medicale școlare stomatologice se află în următoarele unități de învățământ:

Colegiul Național „Mihai Eminescu” Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” Liceul Teoretic „Decebal” Liceul Teoretic „George Călinescu” Școala Gimnazială nr.7 „Remus Opreanu” Colegiul Tehnic „Tomis” Școala Gimnazială nr.12 „B.P. Hasdeu” Școala Gimnazială nr.10 Liceul Teoretic „Ovidius” Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Grupul Școlar „Miron Costin” Universitatea „Ovidius”.
Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe