Brazilia s&a impus fără probleme în fața Coreei de Sud, scor 4&1

9 luni în urmă 109

Brazilia s-a impus fără probleme în această seară în fața Coreei de Sud, scor 4-1, într-un meci contând pentru optimile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.

Brazilia s-a impus fără probleme în această seară în fața Coreei de Sud, scor 4-1, într-un meci contând pentru optimile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022.

Brazilia a început perfect partida și a înscris de patru ori: Vinicius ('7), Neymar ('13, penalty), Richarlison ('29) și Paqueta ('36).

Sud-americanii au deschis scorul încă din minutul 7, când Vinicius a înscris după o centrare perfectă a lui Raphinha. După doar 6 minute, Neymar a dublat avantajul echipei sale, transformând o lovitură de la 11 metri, la care portarul asiaticilor nu a avut reacție.

Până în minutul 30, Brazilia a făcut 3-0, grație unui gol al lui Richarlison, care a combinat ideal cu Neymar în careu, învingând apărarea Coreei de Sud.
Selecao nu a mai forțat în repriza secundă și asiaticii au redus din diferență prin Seung-Ho Paik ('76).

Cele două echipe s-au mai întâlnit anul aceasta, în iunie, la Seul, când Brazilia s-a impus cu 5-1, într-un meci amical.

Coreea de Sud mai trecuse doar de două ori de faza grupelor, în 2002, la turneul organizat împreună cu Japonia (a încheiat pe locul 4), şi în 2010, în Africa de Sud (învinsă de Uruguay cu 2-1, în optimi).
Meciul dintre Brazilia și Croația se va disputa pe 9 decembrie, de la ora 17:00 (ora României), pe Education City Stadium din Doha.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe