CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC ȘI DEȚINERE, FĂRĂ DREPT, DE DROGURI DE MARE RISC, ÎN VEDEREA CONSUMULUI PROPRIU

7 luni în urmă 51

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, efectuează 16 percheziții domiciliare, în județele Satu Mare și Bihor, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, 14 persoane ar fi deținut, în vederea consumului și ar fi comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de mare risc, 3 – CMC (cunoscut sub denumirea cristal).

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare vor fi conduse mai multe persoane, în vederea audierii.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Alte articole:

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe