Cîmpeanu: Am decis să reducem numărul de teze pe care elevii îl vor susține

10 luni în urmă 116

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, luni, că şcoala va începe în 8 noiembrie, și că s-a luat decizia de a se reduce numărul de teze susţinute de elevi.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, luni, că şcoala va începe în 8 noiembrie, dar vineri se va anunţa în ce fel se vor susţine cursurile, în urma consultărilor cu autorităţile sanitare. Totodată, el a anunţat că s-a luat decizia de a se reduce numărul de teze susţinute de elevi.

Am decis să reducem numărul de teze pe care elevii îl vor susține. La clasa a opta: în loc de trei teze, doar două. La liceu, în loc de patru teze, trei teze. Prin reducerea numărului de note necesare pentru încheierea mediei la două (...). Tezele se vor putea susține începând cu data de 6 decembrie. Pentru cei care nu vor putea să susțină tezele cu prezență fizică, le vor putea susține ulterior, la revenirea la școală cu prezență fizică, chiar dacă acest lucru se va întâmpla în semestrul al doilea. Vor fi disponibile testele pe bază de salivă începând cu săptămâna viitoare în toate școlile din România. Există o eșalonare făcută de ONAC”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe