Ciolacu: Am dispus eliberarea din funcţie atât a prefectului, cât şi a subprefectului de Mureş

9 luni în urmă 56

Prefectul şi subprefectul de Mureş au fost eliberaţi din funcţie, urmare a situaţiei descoperită la Centrul de îngrijire şi asistenţă Căsuţa Lu Min, a anunţat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Prefectul şi subprefectul de Mureş au fost eliberaţi din funcţie, urmare a situaţiei descoperită la Centrul de îngrijire şi asistenţă Căsuţa Lu'Min, a anunţat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

"Ştim foarte bine că sub coordonarea prefecţilor şi a subprefecţilor s-au făcut controale timp de o lună de zile. Din câte am înţeles, AJPIS-ul controlase acest centru cu o zi sau două înainte şi spusese că nu e nicio problemă. Doamna ministru a Muncii a luat decizia de a face o comisie disciplinară, conform legii a fost destituită persoana care a condus AJPIS-ul. Eu astăzi de dimineaţă am avut o discuţie cu vicepremierul şi ministrul de Interne, domnul Cătălin Predoiu, şi am dispus eliberarea din funcţie atât a prefectului, cât şi a subprefectului. Trebuie să înţelegem foarte bine care este rostul nostru şi care este rolul statului în acest moment. (...) Atât timp cât eu am dispus ca prefectul să coordoneze aceste controale, trebuie să înţelegem foarte clar că trebuie să le şi urmărim. Repet, am convenit împreună cu domnul Predoiu decizia de eliberare din funcţie a prefectului şi subprefectului judeţului Mureş, este una corectă", a declarat Marcel Ciolacu.
Premierul efectuează o vizită de lucru în judeţul Tulcea, unde a participat şi la o şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe