Cîțu: Sancţiunile dure aplicate Rusiei de SUA, temă a discuţiilor cu vicepreşedintele SUA

6 luni în urmă 252

Principalele subiecte abordate în cadrul discuţiilor cu vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, care s-a aflat vineri la Bucureşti, au fost sancţiunile dure aplicate Rusiei de SUA.

Principalele subiecte abordate în cadrul discuţiilor cu vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, care s-a aflat vineri la Bucureşti, au fost sancţiunile dure aplicate Rusiei de SUA şi susţinerea deplină a României pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB, a subliniat preşedintele Senatului, Florin Cîţu.

"În cadrul discuțiilor cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, principalele subiecte au fost sancțiunile dure aplicate Rusiei de SUA și susținerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB.
Un alt mesaj important a fost despre oportunitățile strategice în contextul investițiilor americane în România. Țara noastră are nevoie de o economie puternică, bazată pe investiții.
România susține agenda noastră comună care se bazează pe prosperitate, valori democratice și pe interesele comune de securitate ca aliați NATO", a scris Cîţu vineri pe Facebook.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe