De Crăciun, „Dăruim bucurie” copiilor defavorizați

10 luni în urmă 247

În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie, Asociația „Samarineanul Milostiv”, cu sprijinul membrilor ASCOR Constanța și a studenților de la Universitatea „Ovidius”, va colecta darurile care vor fi oferite între 20 și 23 decembrie.

Arhiepiscopia Tomisului demarează proiectul social „Dăruim bucurie”, prin care 100 de copii din zonele rurale defavorizate ale județului Constanța vor primi daruri în preajma praznicului Nașterii Domnului.

În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie, Asociația „Samarineanul Milostiv”, cu sprijinul membrilor ASCOR Constanța și a studenților de la specializarea Teologie ortodoxă Asistență Socială (Universitatea „Ovidius”), va colecta darurile care vor fi oferite între 20 și 23 decembrie.

Persoanele care doresc să se alăture demersului Arhiepiscopiei pot aduce jucării noi, articole noi de îmbrăcăminte și de  încălțăminte, dar și dulciuri la sediul Asociației „Samarineanul Milostiv” din Constanța (str. Arhiepiscopiei, nr. 23) sau să doneze bani în contul Asociației „Samarineanul Milostiv”, deschis la Garanti Bank:  RO10UGBI0000452009683RON, urmând ca voluntarii să cumpere și să distribuie cadourile.

Informații  suplimentare despre proiect se pot obține de la coordonatorul proiectului: As. Soc. Gianina Chirugu.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe