Dragnea: Nu voi înceta să lupt cu hienele care rod nemilos din această țară

10 luni în urmă 81

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea a scris pe o pagină de socializare că majoritatea românilor trăiesc la limita supraviețuirii, iar țara este în pragul falimentului.

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a transmis într-o postare pe pagina sa de Facebook că nu va înceta să lupte cu hienele care rod nemilos din această țară.

De asemenea, Dragnea a precizat că a fost condamnat nevinovat fiind considerat „cel mai mare rău” al României şi că fără el ţara va prospera, însă la un an de la eliberare constată că majoritatea românilor trăiesc la limita supraviețuirii iar țara este în pragul falimentului.
"Astăzi se împlinește 1 an de când dreptatea a luat locul minciunii. Am fost condamnat fiind considerat cel mai mare rău al României și că fără mine românii o vor duce mai bine și țara va prospera.
La un an de la eliberarea mea, constat cu tristețe că nu este deloc așa. Majoritatea românilor trăiesc la limita supraviețuirii iar țara este în pragul falimentului.  
Îi anunț pe toți aceia care sperau că voi rămâne într-un con de umbră după doi ani și jumătate petrecuți în închisoare nevinovat, că nu vor avea parte de o asemenea bucurie. 
Nu voi înceta să lupt cu hienele care rod nemilos din această țară, dar mai ales cu toți trădătorii de neam care pun România pe tava stăpânilor de afară.
Iar românilor care mi-au trimis în toată această perioadă mesaje de încurajare, le mulțumesc și îi asigur că nu îi voi lăsa pradă acestor șacali", a transmis Liviu Dragnea pe Facebook.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe