Iohannis: Înmânarea de către CE a chestionarului de aderare este o etapă importantă a drumului european al Republicii Moldova

11 luni în urmă 332

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că înmânarea de către Comisia Europeană a chestionarului de aderare este o etapă importantă a drumului european al Republicii Moldova.

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că înmânarea de către Comisia Europeană a chestionarului de aderare este o etapă importantă a drumului european al Republicii Moldova.

"Înmânarea de către Comisia Europeană a chestionarului de aderare este o etapă importantă a drumului european al Republicii Moldova, iar România îi este alături şi îi oferă tot sprijinul său", a scris şeful statului, luni, pe Twitter.

Înmânarea de către Comisia Europeană @EU_Commission a chestionarului de aderare este o etapă importantă a drumului european ???????? al Republicii Moldova ????????, iar România ???????? îi este alături și îi oferă tot sprijinul său. @sandumaiamd

— Klaus Iohannis (@KlausIohannis) April 11, 2022


Republica Moldova a primit luni chestionarul Comisiei Europene cu privire la cererea de aderare la UE a Republicii Moldova.
"Astăzi, la Luxemburg, domnul comisar pentru vecinătate şi extindere Oliver Varhelyi mi-a înmânat chestionarul Comisiei Europene cu privire la cererea de aderare la UE a Republicii Moldova. Răspunsurile pe care le vom oferi întrebărilor din acest chestionar vor reprezenta radiografia situaţiei noastre de moment, arătând cât suntem de pregătiţi pentru aderarea la Uniunea Europeană şi, în acelaşi timp, ne vor indica unde trebuie să depunem eforturi suplimentare. Ţara noastră îşi accelerează parcursul european", a scris ministrul moldovean al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Nicu Popescu, pe Facebook.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe