Iohannis: România sprijină deplin Republica Moldova în contextul dramatic în care se află regiunea

9 luni în urmă 82

Preşedintele Klaus Iohannis a reconfirmat sprijinul deplin al României pentru această ţară şi cetăţenii săi, în contextul în care se află regiunea.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o convorbire telefonică cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în care a reconfirmat sprijinul deplin al României pentru această ţară şi cetăţenii săi, în contextul în care se află regiunea.

"I-am reconfirmat şi în această dimineaţă preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, în discuţia telefonică avută, sprijinul deplin al României pentru R. Moldova şi cetăţenii săi în acest context dramatic în care se află regiunea noastră. Ne coordonăm îndeaproape pentru a gestiona această situaţie", a scris preşedintele Iohannis, vineri, pe Twitter.

I-am reconfirmat și în această dimineață Presedintei ???????? @sandumaiamd, în discuția ???? avută, sprijinul deplin al României ???????? pentru R. Moldova și cetățenii săi în acest context dramatic în care se află regiunea noastră. Ne coordonăm îndeaproape pentru a gestiona această situație.

— Klaus Iohannis (@KlausIohannis) February 25, 2022
Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe