Iohannis: Românii sunt mai bine apăraţi, România este mai bine protejată

8 luni în urmă 206

Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre rezultatele pe care România le-a obținut pe plan extern în urma Summitului de la Madrid.

Președintele Klaus Iohannis a susținut marți, o conferință de presă la Palatul Cotroceni. Acesta a vorbit despre rezultatele pe care România le-a obținut pe plan extern în urma Summitului de la Madrid. România este un actor foarte implicat în politica europeană şi în politica de securitate, a declarat Iohannis. Şeful statului a vorbit de recentele decizii de la Consiliul European şi de la Summitul NATO.

Aceste întâlniri au făcut România mai sigură, mai vizibilă și au dovedit un lucru discutat de multe ori și răspunsul este pe măsură: România e un actor foarte important în politica europeană. România e mai bine protejată. Dacă ne uităm la vecinătate, faptul că Moldova și Ucraina au primit statutul de candidat, și pe acest palier evolutia a fost pentru România pozitive. Aceste rezultate sunt rezultatele unei echipe mari, foarte multă lume a lucrat foarte mult timp. Aceste rezultate au fost muncite Și folosesc acest prilej pentru a mulțumi celor care s-au implicat pentru a obține aceste rezultate”, a afirmat Klaus Iohannis.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe