Marcel Ciolacu: Nu o să renunț până nu vom trece legea cu pensiile speciale

10 luni în urmă 55

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că va angaja răspunderea Guvernului pe proiectul privind pensiile speciale dacă acesta nu va fi adoptat până la momentul în care va deveni el prim-ministru.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că va angaja răspunderea Guvernului pe proiectul privind pensiile speciale dacă acesta nu va fi adoptat până la momentul în care va deveni el prim-ministru al României.

Întrebat, vineri, într-o conferință de presă la Neamț, când crede că ar putea fi tranșată reforma pensiilor speciale, social-democratul a spus: „Este jalon, este în cererea de plată numărul 3. Cererea de plată numărul 3, este depășit acum termenul, presupun că ministrul de la MIPE (Marcel Boloș, Investiții și Proiecte Europene, n.r.) o să spună de ce nu avem nici legea închisă. E ultimul raport de la Banca Mondială, care este în avizare acum, în board-ul Băncii Mondiale, cu noile cerințe pe legea deja trecută în Senat”.
„Eu nu o să renunț până nu vom trece legea cu pensiile speciale. Dacă ea va trece cât timp sunt președinte la Cameră, nu e nicio problemă și avem deja feedback-ul de la Comisie pe lege că îndeplinește jalonul prins în PNRR. Dacă nu, și avem neîndeplinit acest jalon, și voi fi primul-ministru al României, voi veni cu lege de asumare a răspunderii în fața Parlamentului astfel încât ori trece legea, ori plec eu acasă. Cred că am fost cât se poate de clar”, susține Marcel Ciolacu.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe