Patronatele din Industria Ospitalității promovează destinațiile de vacanță din România

11 luni în urmă 88

Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR) anunță startul unei Campanii de Promovare a Destinațiilor de Vacanță din România.

Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR) anunță startul unei Campanii de Promovare a Destinațiilor de Vacanță din România, iar primul episod al acestei campanii se derulează pe litoralul românesc.

În plină campanie de știri false, pe rețelele de socializare, despre apa Mării Negre pe litoralul din România (campanii de dezinformare pe care le înfruntăm în fiecare an!) întâlnirea trimestrială a FPIOR se derulează la Mamaia, colegii din patronatele locale de peste tot din țară venind la mare să sprijine turismul pe litoral.
Programul pregătit de RESTO pentru colegii din Federație cuprinde un pachet complet de “City Break la Constanța”, cu cazare în Mamaia, cina de bun venit în Portul Tomis și vedere deasupra mării din Roata Panoramică din Port Tomis, prânz între Constanța și Mamaia, o cupă de șampanie pe plajă și o cină deasupra mării si plajei din Mamaia Nord.

“Am venit pe Litoral împreună cu toți colegii din Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România, pentru a îi susține, împreună cu întreaga industrie, pe colegii noștri de pe litoralul românesc. Turismul României are nevoie de promovare, si noi, industria, am decis să ne susținem între noi, într-o campanie de promovare încrucișată, între destinațiile pe care le reprezentăm. Suntem pe Litoral în aceste zile, atât noi, de la Brașov, cât și colegii de la Oradea, Cluj, Craiova, Pitești, Iasi, Timișoara, Argeș, Maramureș și suntem încântați să fim “Turiști pe Litoral” declară Valentin Șoneriu, Președinte FPIOR.
La rândul său, Corina Martin, Secretar General FPIOR a declarat: “Ne pregătim sa lansam programul “City Break la Constanța”, destinat turiștilor care pot alege sa petreacă un weekend la Constanța sau pe litoral, inclusiv in extrasezon. De aceea, testăm beneficiile acestui program mai întâi cu colegii noștri din țară, care reprezintă Patronatele HORECA din celelalte regiuni turistice ale țării. Mă bucur că am reușit, între timp, să dovedim că litoralul românesc este sigur, ca destinație de vacanță, în afara oricărui pericol sau risc de contaminare sau îmbolnăvire”.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe