Premierul Marcel Ciolacu: Proiectele dezvoltate de România cu Banca Mondială au rezultate ce sunt resimțite în viața de zi cu zi a oamenilor

1 lună în urmă 37

Joi, 13 Iunie 2024

Stabilitatea economică și continuarea procesului de reforme sunt direcții de acțiune pe care Guvernul le urmărește pentru consolidarea economiei românești, a afirmat premierul Marcel Ciolacu la întâlnirea cu reprezentanții Băncii Mondiale.
”Fondurile europene din Planul Național de Redresare și Reziliență și din cadrul financiar multianual 2021-2027 reprezintă oportunitatea   dezvoltării României. Susținerea proiectelor de investiții prin aceste finanțări și implementarea reformelor structurale vor accelera ritmul de creștere al economiei naționale și vor îmbunătăți viața oamenilor. Ne bazăm în continuare pe sprijinul Băncii Mondiale pentru atingerea obiectivelor noastre”, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.
Șeful Executivului a apreciat colaborarea României cu această instituție financiară internațională. ”Rezultatele concrete ale acțiunilor noastre comune sunt proiectele pentru dezvoltarea infrastructurii de transport, medicale, de învățământ și pentru îmbunătățirea managementului riscului la dezastre și al căror efecte sunt resimțite în viața de zi cu zi”, a menționat prim-ministrul României.
La întâlnirea de la Palatul Victoria au participat, din partea Guvernului, alături de premierul Marcel Ciolacu,  Ligia Deca, Ministrul Educației, Marcel Boloș, ministrul finanțelor, Adrian Câciu, ministrul investițiilor și proiectelor europene, iar din partea Băncii Mondiale, Antonella Bassani, vicepreședinte pentru Europa și Asia Centrală, Marina Wes, director regional pentru UE al  Băncii Mondiale, Anna Akhalkatsi, director de țară pentru Romania și Ungaria.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe