Profesorii și angajații din învățământ vor primi vouchere de vacanță și în următorii 4 ani

11 luni în urmă 134

Profesorii și angajații din învățământ vor beneficia de vouchere de vacanță și cel puțin în următorii 4 ani. Suma propusă pentru a fi primită în contul anului 2023 este de 1.450 de lei.

Profesorii și angajații din învățământ vor beneficia de vouchere de vacanță și cel puțin în următorii 4 ani. Suma propusă pentru a fi primită în contul anului 2023 este de 1.450 de lei, identică cu cea primită anul trecut, conform unui răspuns al Ministerului Educației la solicitarea Edupedu.ro.

Angajații care primesc aceste vouchere trebuie să plătească 145 de lei impozit. Voucherele vor fi emise și în acest an doar pe suport electronic, la fel ca anul trecut. Beneficiază de acestea persoanele care au desfăşurat efectiv activitate în anul pentru care se acordă, iar valoarea voucherelor de vacanță este proporțională cu perioada lucrată.
Nu este cunoscută încă data acordării acestor vouchere, iar în răspunsul primit de la minister nu este precizată.
În anii trecuți aceste beneficii s-au acordat în luna iunie, cu excepția anului 2021, când au fost suspendate pe fondul pandemiei.
Potrivit documentului consultat, cei care nu vor să primească au 30 de zile la dispoziție să depună o cerere pentru asta, de la publicarea în Monitorul Oficial a ordinului de ministru. Asta ar însemna că în luna mai vor fi desfășurate aceste proceduri și cel mai probabil în iunie ar urma să fie făcute alimentările de carduri.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe