Șapte copii și mama lor au murit într&un incendiu după ce le&a cuprins casa

7 luni în urmă 70

Șapte copii cu vârste între 2 și 14 ani au murit împreună cu mama lor, în noaptea de duminică spre luni, într-un incendiu produs într-un imobil din Charly-sur-Marne.

Șapte copii cu vârste între 2 și 14 ani au murit împreună cu mama lor, în noaptea de duminică spre luni, într-un incendiu produs într-un imobil din Charly-sur-Marne (Aisne) – oraș de 2.600 de locuitori, potrivit AFP.

Contactați de Le Parisien, pompierii confirmă că în satul cu 2.600 de locuitori a avut loc o operațiune de amploare. Au fost mobilizate „foarte multe echipaje și 48 de utilaje de intervenție”.
Pompierii din Seine-et-Marne, departamentul de frontieră al orașului, au fost chemați și ei să-și ajute colegii, potrivit locotenent-colonelului Jean-Claude Ouguel, membru al pompierilor din Aisne.
Potrivit jandarmeriei și pompierilor, cei șapte copii aveau vârste cuprinse între 2 și 14 ani. Tatăl, care a suferit arsuri grave, a fost transferat la spitalul din Château-Thierry. Cauzele incendiului nu sunt încă cunoscute și sunt în curs de cercetare, procurorul se află la fața locului, scrie presa din Franța.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe