Se reamenajează sensul giratoriu de pe Aurel Vlaicu în zona intersecției cu Nicolae Filimon

11 luni în urmă 64

Pentru fluidizarea traficului pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona intersecției cu strada Nicolae Filimon, se reamenajează și modernizează sensul giratoriu din zonă.

Pentru fluidizarea traficului pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona intersecției cu strada Nicolae Filimon, reprezentanții Hornbach au contractat lucrări pentru reamenajarea și modernizarea sensului giratoriu din zonă.

Se lărgește sensul giratoriu, se amenajează insule de dirijare a traficului, se vor monta borduri și pavele noi pe trotuare, se va turna covor asfaltic, vor fi realizate marcajele rutiere, va fi reamenajat spațiul verde, unde vor fi plantate flori și plante ornamentale. Noua configurare a sensului giratoriu a fost preferată în urma unui studiu de trafic ce a stabilit o geometrie menită să reducă ambuteiajele din zonă.

Reprezentanții Primăriei Constanța, fac apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se execută lucrări.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe