Simion, reacție după ce un membru AUR a fost prins cu droguri în Parlament: Ne vom pronunța la finalul anchetei

1 an în urmă 103

Co-preşedintele AUR George Simion a reacţionat în legătură cu faptul că purtătorul de cuvânt al partidului Mircea Gheorgheosu a fost prins de SPP având la el un plic în care se afla cannabis.

Liderul AUR, George Simion, a avut o primă reacție, după ce un coleg de partid a fost prins cu droguri la intrarea în Parlamentul României. Simion a precizat că persoana în cauză nu va fi cu siguranță propunerea formațiuni politice de premier.

Poliția a efectuat cercetări, iar dosarul a fost trimis la structura antidrog a Poliției, cerându-se și analizarea și identificarea exactă a substanței.
Totuși, președintele Senatului a explicat că fapta membrului AUR nu este una fără precedent, în timp ce Simion a precizat că partidul pe care îl conduce așteaptă rezultatele anchetei.
„Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranță, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a transmis Simion, potrivit Digi 24.
Președintele Senatului, Anca Dragu, a anunțat că acest caz va fi discutat în Comisia de disciplină, dar a precizat că gestul nu este unul fără precedent.
„Ieri, la controlul regulamentar pentru accesul în clădirea Parlamentului, un angajat de la grup parlamentar AUR a fost depistat cu substanțe interzise asupra lui, a fost reținut și predat politiei și este o anchetă în derulare. Grupul AUR trebuie să facă ceva. Desigur, noi vom pune în discuție în comisia de disciplină acest caz, mai ales că trebuie să arătăm ca lucruri nu pot merge așa”, a menționat președintele Senatului.
Mircea Chiriliă Partenie Gheorgheosu, membru AUR și angajat la Senatul României, a fost prins cu droguri când a vrut să intre în Parlament. Bărbatul este expert în comunicare și susține că avea marijuana pentru consumul propriu.
Cei de la SPP au chemat poliția să-l percheziționeze, după ce au observat la controlul de securitate un obiect mic, dreptunghiular, în bagajul acestuia. Asupra sa a fost găsit un pachețel ce conținea o masă vegetală, ce părea a fi marijuana.
În timpul percheziției, bărbatul a recunoscut că are asupra lui cannabis și a spus că substanța este pentru consumul propriu, informează G4Media, care citeză surse judiciare.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe