Taxa de pod de la Fetești ar putea fi eliminată

10 luni în urmă 86

Ministrul Sorin Grindeanu propune ca, în perioada sezonului estival, pentru că sunt lucrări în derulare, taxa de pod de la Feteşti să fie suspendată.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, aflat în vizită la Constanța, propune ca, în perioada sezonului estival, pentru că sunt lucrări în derulare, taxa de pod de la Feteşti să fie suspendată. Grindeanu a declarat că a venit cu această idee pentru fluidizarea traficului în sezonul estival.

Astfel, în contextul în care se lucrează pe brațul Borcea din zona Autostrăzii A2, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu spune că taxa de pod ar putea fi eliminată. Pentru acest demers a purtat discuții cu Cristian Pistol, șeful CNAIR.
„Împreună cu domnul Pistol, având totuşi o perioadă în care intrăm în zona estivală, având în vedere că există aceste lucrări pe podul de la Feteşti, braţul Borcea şi care vor crea un disconfort în perioada următoare, l-am rugat pe domnul Pistol să ia în calcul următorul lucru. Pe această perioadă până la terminarea lucrărilor să vedem dacă putem şi cred că putem să eliminăm taxa de pod”, a afirmat Grindeanu.
El a precizat că lucrările la podul peste braţul Borcea ar putea fi încheiate la începutul lunii august.
„În momentul în care s-a început decopertarea în această ultimă etapă lucrurile au stat mai prost decât s-a anticipat. Nimeni nu vrea să îşi asume să facă lucrări de mântuială pe acest proiect important, noi am sperat că undeva la sfârşitul lunii iunie puteam să îl dăm în circulaţie, pare că se duce şi în luna iulie. Şi atunci, fiind în vârf de sezon, toate aceste lucrări vor crea un anumit disconfort şi cred că noi putem să ne asumăm în această perioadă până la finalizarea acestor reparaţii să ne asumăm această decizie. Începând de cât mai repede, dar ţine de CNAIR. De aceea am făcut şi public acest lucru ca să faceţi presiune pe domnul de la CNAIR. E o chestiune de zile. Reparaţiile sper să se termine până la început de august”, a mai declarat ministrul Transporturilor.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe