Trecerea de pietoni cu scuar de pe strada Soveja, se desființează

11 luni în urmă 59

Ca urmare a lucrărilor de modernizare a trecerii de pietoni situate pe strada Soveja, Primăria Constanța, a luat decizia desființării trecerii de pietoni din dreptul fostelor galerii Soveja.

Ca urmare a lucrărilor de modernizare a trecerii de pietoni situate pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu, și transformarea acesteia într-o trecere cu scuar, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a luat decizia desființării trecerii de pietoni din dreptul fostelor galerii Soveja.

Decizia a fost luată cu scopul fluidizării traficului rutier, întrucât circulația autoturismelor era fragmentată din cauza existenței a 3 treceri de pietoni pe o distanță de aproximativ 200 de metri. Desființarea acesteia se realizează cu aprobarea Poliției Rutiere și având avizul Comisiei de Circulație. Lucrările vor începe mâine, 9 mai, începând cu ora 22:00.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe