Un curcubeu de fericire prin zâmbete de prichindei

3 luni în urmă 1599

Odată cu venirea toamnei, cei mici și cei mari s-au pregătit cu bucurie și emoție pentru a oferi din fericirea și dorința lor de-a onora cu prezența deschiderea noului an școlar.

Odată cu venirea toamnei, cei mici și cei mari s-au pregătit cu bucurie și emoție pentru a oferi din fericirea și dorința lor de-a onora cu prezența deschiderea noului an școlar, alături de personalul didactic și auxiliar, al Grădiniței Nr. 53 din Constanța.
Mulțimea de părinți și copii, au umplut curtea grădiniței, așteptând cu bucurie și nerăbdare, să ajungă la clasă și să pășească în noul an școlar.
Înainte de a le permite accesul la clasă, noua numită în funcția de Director la Grădiniței numărul 53 din Constanța, în persoana doamnei Florentina Nicoară, a luat cuvântul de început, întâmpinându-i cu mesaje de bun venit , cu dorința unui nou an școlar plin de bucurie, de sănătate și de veselie.

Va fi un an care debutează sub bagheta schimbărilor vor  mai urma, pe tot parcursul anului școlar, dar schimbările necesită timp, răbdare și sigur că dumneavoastră, înțelegeți aceste aspecte. Am alături de mine o echipă de nota 10 cu felicitări, care a depus eforturi foarte mari pentru a vă primi în spații igienizate, renovate, plăcute, dichisite, exact așa cum gândiți că este o grădiniță din povești. Micuții dvs. vor pleca din grădiniță cu regretul timpului trecut prea repede. O să depunem toate eforturile  să fiți mulțumiți de noi, iar numărul acesta mare de preșcolari pe care îl adăpostește grădinița noastră, este o dovadă a faptului că ne iubiți, că aveți încredere în noi și că va place  ceea ce facem noi pentru copii dumneavoastră”, a precizat Doamna Director Florentina Nicoară.

Un aspect foarte important de menționat, este acela cum că Grădinița Nr.53, are o capacitate de 320 de copii, clasificând-o printre cele mai mari grădinițe din raza județului Constanța.
La sfârșitul discursului, doamna Director, nu a uitat să menționeze din nou, echipa sa și doamnele îngrijitoare, pe care le consideră niște eroine pentru grădiniță, fiind ușor recunoscute de către micuți și părinți după uniforma veselă pe care au îmbrăcat-o, precum și tot personalul didactic și auxiliar.

În urma discursului, pe când soarele strălucea și toți așteptau să fie tot mai mult mângâiați de cuvintele frumoase și încrezătoare, care le echilibra armonios starea de bine, un curcubeu de baloane s-a pogorât de la etajul grădiniței, transformând finalul discursului într-un ropot de aplauze de mulțumire, cu bucuria începerii noului an.
După un așa discurs, a urmat momentul mult așteptat de cei mici, dar și de cei mari, moment în care erau invitați rând pe rând să poftească la noua clasă special amenajată pentru fiecare grupă în parte.
Un alt aspect care trebuie evidențiat, este acela că grădinița are 15 grupe și fiecare grupă poartă o denumire unică care reflectă în aceeași direcție a veseliei, bucuriei și a unei bune educații preșcolare.
Am mers și eu alături de Doamna Director Florentina Nicoară și alături de Doamna Inspector Irinela Nicolae, pentru a vizita fiecare clasă pregătită să îi întâmpine pe cei mici și care să pună un accent progresului menționat în discurs. Progresul arată că este unul de bun augur și promițător pentru viitorul grădiniței și a copilașilor.

Și ca să nu fie doar despre imaginea de ansamblu vizita prin clase, am stat de vorbă și cu câțiva părinți și cu câteva educatoare, care, cu emoție și bucurie în glas mi-au relatat cum că este o mare zi, o mare sărbătoare, începutul noului an școlar, dar și nemărginita bucurie a celor mici, care la rândul lor, erau nespus de dornici să se regăsească cu colegii sau cu viitorii colegi într-o frumoasă și minunată joacă generată de activitățile preșcolare, dedicate lor.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe