Un nou incendiu la un spital COVID&19. Șapte oameni au murit

2 ani în urmă 74

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, într-o secție de terapie intensivă dintr-un spital din Cairo unde erau tratați pacienți infectați cu Covid-19.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, într-o secție de terapie intensivă dintr-un spital din Cairo, Egipt, unde erau tratați pacienți infectați cu Covid-19. Cel puțin șapte persoane au murit și mai multe au suferit arsuri grave.

Pe lângă aceștia, au mai fost evacuați și alți pacienți și transportați la spitale din apropiere. 
Cauza inițială a incendiului este un scurtcircuit electric, însă o autoritățile au deschis o anchetă. Pompieri au intervenit prompt şi au sub control incendiul, potrivit apnews.com.

În Egipt s-au înregistrat peste 130.000 de infectări cu noul coronavirus şi peste 7.300 de morţi. Sistemul de sănătate șubred a fost copleșit de criza sanitară. Sindicatele din domeniul medical au avertizat cu privire la posibilitatea unei prăbuşiri totale a sistemului sanitar. 

Un alt incendiu a avut loc la un spital din Alexandria, în iunie, și s-a cu moartea a şapte pacienţi cu covic-19 şi rănirea altor şapte.

The blaze in the intensive care unit of the hospital in Obour district, on the outskirts of Cairo, Egypt also injured five other people. https://t.co/X1Ey4wLrrG

— Opoyi (@Opoyis) December 26, 2020
Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe