Ursula van der Leyen: Am văzut cruzimea armatei lui Putin

11 luni în urmă 208

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, au mers la Bucha, orașul de lângă Kiev unde sute de civili au fost uciși de ruși.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, au mers la Bucha, orașul de lângă Kiev unde sute de civili au fost uciși de ruși.

Cei doi oficiali europeni au mers să vadă gropile comune săpate la Bucha pentru a îngropa zecile de civili uciși de trupele ruse.
Aici s-a întâmplat ceva de neimaginat. Am văzut cruzimea armatei lui Putin. Am văzut nepăsarea și cruzimea cu care au invadat acest oraș. Aici, în Bucha, am văzut cum umanitatea noastră este spulberată. Întreaga lume este în doliu alături de oamenii din Bucha. Ei sunt cei care apără frontiera Europei, cei care apără umanitatea și democrația și, de aceea, suntem alături de ei în această luptă”, a spus Von der Leyen.
Cei doi oficiali au luat de dimineață trenul dintr-un oraş polonez, aflat la 13 kilometri de graniţa cu Ucraina.
Vizita a fost anunţată joi ca semn al „sprijinului de neclintit” pentru Ucraina, care se confruntă cu o invazie militară a Rusiei începând din 24 februarie.

⚡️Josep Borrell, Ursula von der Leyen and Slovak Prime Minister Eduard Heger visited #Bucha. pic.twitter.com/wZmWGBa9iW

— NEXTA (@nexta_tv) April 8, 2022

"The unthinkable has happened here. We have seen the cruel face of Putin's army, the recklessness and the coldheartedness with which they've been occupying this city. Here in #Bucha we saw our humanity being shattered" - Ursula von der Leyen @vonderleyen @RaiNews #Ukraine pic.twitter.com/EyyEKq3Msz

— Ilario Piagnerelli (@ilario82) April 8, 2022
Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe