Volodimir Zelenski a semnat cererea de aderare la UE

8 luni în urmă 82

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a semnat cererea Ucrainei de aderarea la Uniunea Europeană, cerere ce ar urma să fie transmisă la Bruxelles.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a semnat cererea Ucrainei de aderarea la Uniunea Europeană, cerere ce ar urma să fie transmisă la Bruxelles. Zelenski a declarat luni că țara ar trebui să fie primită în Uniunea Europeană în procedură de urgență.

„Soldații noștri nu luptă doar pentru țara noastră, luptă pentru toată Europa. Pentru toți copiii din Europa. Suntem recunoscători partenerilor că sunt alături de noi, dar scopul nostru e să fim alături de toți europenii și cel mai important, să fim la egalitate. Sunt sigur că asta este corect, sunt sigur că asta am meritat. Sunt sigur că este posibil”,  a spus Zelenski, luni dimineață, într-un mesaj televizat.
Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a spus duminică seara că Ucraina este „una dintre noi” și că „îi vrem (pe ucraineni) în Uniunea Europeană”.
„Avem un parcurs cu Ucraina care include, spre exemplu, integrarea pieței ucrainene în piața unică”, a continuat Von der Leyen. (Sursa foto: G4media.ro)

❗️❗️❗️❗️Президент України Володимир Зеленський підписав заявку на членство України в Європейському Союзі. pic.twitter.com/IKiGpOlIzI

— Верховна Рада України (@verkhovna_rada) February 28, 2022
Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe