Zelenski, mesaj emoționant de solidaritate: Suntem aici să apărăm independența Ucrainei

11 luni în urmă 294

Volodimir Zelenski a ieșit din buncărul în care se adăpostește, alături de alți lideri ai administrației, pentru a transmite un mesaj de pe străzile din Kiev.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a ieșit din buncărul în care se adăpostește, alături de alți lideri ai administrației, pentru a transmite un mesaj de pe străzile din Kiev. 

Liderul partidului este aici, șeful oficiului președintelui este aici, premierul este aici. Cu toții suntem aici să aparăm independența noastră, apărăm Ucraina”, a spus președintele Ucrainei.
Mesajul lui Zelenski vine în contextul în care la periferia capitalei Ucrainei se dau lupte grele între ruși și ucraineni. Forțele Federației Ruse au misiunea de a ocupa Kievul pentru a schimba cu forța administrația țării.

⚡️Ukraine’s Zelensky posts a new video of himself and his team outside the presidential administration in Kyiv’s government quarter after rumors in Russian media that he’d fled. “We are here. We are in Kyiv. We are defending Ukraine.” pic.twitter.com/bgHyrsbVFs

— Christopher Miller (@ChristopherJM) February 25, 2022
Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe