A fost prins bărbatul care ar fi ucis-o pe fata de 12 ani, într-un apartament din Berceni

11 luni în urmă 66

Ilie Marcel Șerbuc, suspectul în cazul morţii fetiţei de 12 ani, a fost prins în Olanda, într-o acţiune comună a Poliţiei Române şi cea din Olanda.

Ilie Marcel Șerbuc, suspectul în cazul morţii fetiţei de 12 ani, a fost prins în Olanda, într-o acţiune comună a Poliţiei Române şi cea din Olanda. 

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis Agerpres, în urma cooperării poliţieneşti dintre Poliţia Română şi autorităţile din Regatul Ţărilor de Jos, în cadrul unei operaţiuni ENFAST, sâmbătă, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internaţional pentru omor.
"Acesta a fost depistat cu sprijinul ataşatului de afaceri interne al Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, în ţara respectivă, urmând a se desfăşura în continuare procedura de predare către România", precizează sursa citată.
Mama individului a susținut că la începutul lunii mai au căutat-o mai mulţi poliţişti, care i-au pus întrebări despre fiul ei. Ea a fost sunată apoi de bărbat, care a recunoscut că a omorât-o pe fiica concubinei sale.
El i-a povestit mamei lui că s-a certat cu fetița, a împins-o, iar aceasta a căzut în cadă.
Aceasta s-a lovit de marginea căzii şi a început să sângereze, începând să tremure. Mai multe aspecte nu a mai dorit să-i precizeze”, relevă documentele instanţei, citând ce i-a spus bărbatul mamei sale. Numai că autopsia a arătat că moartea fetei „a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix”.
Dispariţia copilei a fost reclamată la începutul lunii mai de tatăl ei biologic. Trupul ei a fost găsit într-un sac de plastic, în lada canapelei dintr-un apartament. Polițiștii au fost sesizați pe 3 iunie de proprietarul apartamentului.
Medicii legiști care s-au ocupat de necropsia copilei de 12 ani, ucisă în urmă cu o lună de concubinul mamei sale și ascunsă într-o canapea, au stabilit că moartea fetei s-a produs prin asfixiere.
Suspectul crimei din Berceni i-ar fi mărturisit mamei sale că a ucis-o pe fiica concubinei lui din greșeală, că a avut un conflict cu ea, a împins-o, iar aceasta s-a lovit cu capul de cadă.
Acţiunea nu este confirmată și de medicii legiști, pentru că aceștia spun că fata a fost asfixiată cu un cordon de la halatul de baie.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe