Ciolacu: E ultimul tren al României pentru a se dezvolta. S&a furat ca&n codru în pandemie

11 luni în urmă 100

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, joi, că guvernarea are multe provocări, dar nu pot să accept ca PSD să plătească nota de plată la ce au mâncat alţii, la ce au furat alţii în pandemie.

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, joi, că fondurile europene pe care le avem la dispoziție în anii aceștia reprezintă „ultimul tren al României pentru a se dezvolta”. El a mai afirmat că guvernarea are multe provocări, dar „nu pot să accept ca PSD să plătească nota de plată la ce au mâncat alţii, la ce au furat alţii în pandemie”.

„E ultimul tren al României pentru a se dezvolta, pentru a adera la OCDE. Sunt lucruri mai importante decât Marcel Ciolacu, Ciucă, PSD, PNL”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.
Acesta a mai susținut că nu e dispus „să plătească nota de plată la ce au mâncat alţii” și „nici nu pot să accept ca PSD să plătească nota de plată la ce au mâncat alţii, la ce au furat alţii în pandemie”.
„Era o guvernare iresponsabilă de jucători la bursă, care au îndatorat ţara cu peste 200 de miliarde”, a mai spus liderul PSD despre fosta guvernare din care au făcut parte inclusiv PNL-iștii, actualii parteneri ai săi în coaliție.
Ciolacu a vorbit și despre misiunea grea pe care o are ca premier: „Sunt foarte multe provocări. Cred că un astfel de mandat de mult timp nu a mai preluat un premier”.
De altfel, nu e prima dată când președintele PSD lansează astfel de acuzații la adresa PNL-iștilor.
„PNL a fost la guvernare, nu putem uita. Au aprobat un miliard de euro pe vaccinuri care depăşesc de 100 de ori populaţia țării. S-a furat ca-n codru la Unifarm în pandemie, când toţi făceam Skype, nimeni nu ieşea din casă. Ei furau de rupeau. Sunt nişte adevăruri. Nu putem acum, că facem parte din aceeaşi coaliţie, eu să nu le spun. Avem o datorie publică imensă”, declarase Marcel Ciolacu, acum câteva luni.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe