Coaliția PSD&PNL ar fi decis datele la care vor avea loc alegerile prezidențiale

2 luni în urmă 10

Liderii PSD şi PNL au agreat, în şedinţa de marţi a coaliţiei, ca primul tur al alegerilor prezidențiale să aibă loc pe 15 septembrie, iar al doilea tur pe 29 septembrie, au precizat surse politice.

Liderii PSD şi PNL au agreat, în şedinţa de marţi a coaliţiei, ca primul tur al alegerilor prezidențiale să aibă loc pe 15 septembrie, iar al doilea tur pe 29 septembrie, au precizat surse politice, pentru News.ro.

Şedinţa coaliţiei este în desfăşurare şi a început la ora 16.00. Discuţiile vizează și lista comună PSD-PNL la europarlamentare. 
Premierul Marcel Ciolacu a spus, marți, că e de părere că PSD și PNL vor avea un candidat comun pentru Primăria Capitalei. Pe de altă parte, Marcel Ciolacu a spus că mai multe detalii despre candidații la alegerile locale din Capitală vor fi date după ce liderii coaliției vor ajunge la un consens.
Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, înaintea şedinţei de marţi a coaliţiei, că omul de afaceri Dan Ostahie este un antreprenor de succes şi dacă va dori să facă pasul spre politică va fi foarte bine. El a precizat că nu i-a propus să fie candidat al coaliţiei la Primăria Generală ci să fie consultat dacă poate fi sondat. La rândul lui, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că el crede că coaliţia va avea un candidat comun la Primăria Capitalei.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe