Cum va fi vremea de Florii

1 săptămână în urmă 9

Meterologii anunță că ploile se opresc la sfârșitul săptămânii, iar de Florii ne vom bucura de o vreme frumoasă și însorită, cu temperaturi de până la 26 de grade.

Vremea va intra într-un proces de încălzire, care va continua și pe parcursul săptămânii viitoare.

În prima parte a zilei de vineri, 26 aprilie, vor mai cădea  ploi slabe în regiunile estice și la munte, spre seară cerul se va însenina în cea mai mare parte a țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade Celsius, în Bucovina și estul Transilvaniei, și 21 de grade Celsius în sud-vestul Olteniei

În Duminica Floriilor ne vom bucura de o vreme frumoasă și plăcută, cu soare din plin și temperaturi cuprinse între 21 și 26 de grade Celsius în cea mai mare parte a țării.

„Estimarea pentru următoarele patru săptămâni și mai ales și ultima intervalul 29 aprilie – 6 mai, care cuprinde perioada Sărbătorilor pascale, arată o vreme ușor mai caldă în jumătatea estică, cu abateri termice pozitive mai mari chiar în zona litoralului.

Acest lucru poate indica faptul că în perioada respectivă putem să avem o vreme în general frumoasă.

Nu excludem ca și ultima lună de primăvară, practic, care reprezintă și cea mai instabilă lună a primăverii și cea mai caldă, să aducă din nou aceste tendințe de vreme schimbătoare și cu variații semnificative”, a declarat Elena Mateescu, șefa ANM,

Similare

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe