Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

1 lună în urmă 18

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obişnuite pentru finalul lunii martie şi începutul lunii aprilie,

11 – 18 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile nord-vestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile estice.

18 – 25 martie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane. Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în regiunile nord- vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

25 martie – 1 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele montane. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

1 1 – 8 aprilie

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Similare

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe