Dăruiește Aripi: Alergăm la Family Run pentru copiii cu cancer

11 luni în urmă 74

Copiii și părinții vor avea ocazia să se bucure de mișcare în aer liber și să alerge cel mai vesel și ușor kilometru, pentru proiecte caritabile.

Asociația Dăruiește Aripi se implică în cea de-a 8-a ediție a evenimentului Family Run – Maratonul Nisipului, organizat sâmbăta aceasta, 29 aprilie, la ora 11:00, cu startul de pe plaja Zoom Beach. Copiii și părinții vor avea ocazia să se bucure de mișcare în aer liber și să alerge cel mai vesel și ușor kilometru, pentru proiecte caritabile.

Toate fondurile adunate de Dăruiește Aripi vor finanța programul de tratamente acasă la copiii cu cancer https://www.daruiestearipi.ro/tratamente-la-domiciliul-copiilor-bolnavi-de-cancer/
Echipele noastre medicale au parcurs până acum mii de kilometri de la spital la domiciliul micilor pacienți, pentru ca ei să rămână alături de familie, mai ales în cazul celor din comunitățile vulnerabile economic și social. Una din mămicile care ne primesc acasă ne-a spus: 
“Doamna asistentă vine în fiecare săptămână și ne deschide ușa cu zâmbet și cu optimism. Îl gâdilă pe George dacă nu vrea să scoată mâna  de  sub  plapumă  pentru  recoltare.  Râde  la  el  și  îi  face  cu ochiul  când  îi  ia  temperatura.  Și  când  pleacă,  parcă  ia  cu  ea  o parte din grijile mele și ziua trece mai ușor.” (Maria M., Cogealac, Constanța).
Taxa de participare la Family Run este de 40 de lei, iar înscrierea se face online la https://www.maratonulnisipului.ro/inscriere-family-run/ sau la standul din Vivo, joi 27 aprilie și vineri 28 aprilie. 
Dăruiește Aripi va pune la dispoziție kituri de concurs pentru cei care se înscriu. Pe baza scrisorii de confirmare acestea pot fi ridicate de către părintele/tutorele participanților de la Vivo Constanța Mall, în zona Food Court, joi și vineri între orele 10:00 – 21:00.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe