Doi copii spulberați de o mașină condusă de un șofer beat

1 lună în urmă 24

Doi copii, de 3 ani şi 9 ani, au fost accidentaţi grav de un autoturism condus de un şofer aflat sub influenţa alcoolului.  Accidentul s-a petrecut în localitatea constănțeană Arsa.

Potrivit polițiștilor un bărbat, de 64 de ani, a pierdut controlul direcţiei şi a accidentat doi minori. Ulterior, autoturismul ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, după care ar fi lovit două vehicule parcate şi gardul unui imobil.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje SAJ. Un baietel 3 ani cu traumatism cranio-cerebral ,constient și o fetiță 9 ani,politraumă majoră, traumaism cranio-cerebral grav, în comă, intubată, au fost transportați la spital.
„Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezenţă a substanţelor psihoactive, rezultatul fiind negativ. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, transmite IPJ Constanţa.

Similare

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe