Femeie găsită împușcată în pădure

1 lună în urmă 21

O femeie de 36 de ani a fost găsită împuşcată în piept, în maşina sa, într-o pădure din localitatea Slava Cercheză, județul Tulcea. Femeia, din localitatea Baia, a fost declarată inițial, dispărută.

„La data de 29 martie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 11:00, numita TRANDAFIR LĂCRĂMIOARA de 36 ani a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Baia și nu a mai revenit până în prezent.. „Semnalmente : înălţime 1,70 m, păr lung negru, ochi căprui, față ovală.”

Soţul acesteia anunţase Poliţia că ea a luat arma letală din casă şi a dispărut.

Ce spun polițiștii

La data de 29 martie 2024, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Baia au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa, de 36 ani, ar fi sustras de la domiciliul acestora o armă letală, pe care acesta o deținea în mod legal și ar fi dispărut.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, femeia a fost găsită într-o pădure din localitatea Slava Cercheză, în autoturismul personal, cu o plagă împușcată în zona pieptului.

Ulterior, la fața locului au intervenit echipaje medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul femeii.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Similare

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe