Ianis Hagi și&a cerut iubita în căsătorie la Paris

10 luni în urmă 64

Veste uriașă în familia Hagi. Mezinul Ianis și-a cerut iubita de soție. El a ales să facă pasul cel mare chiar în orașul iubirii, Paris.

Ianis Hagi a decis să o ceară de soție pe Elena, iubita sa, și a făcut acest lucru a doua zi după meciul României de la Lucerna. Cei doi au fost la Paris, acolo unde Ianis (24 ani) a cerut-o de soție pe Elena Tănase (23 ani), dăruindu-i inelul într-un decor în care se vede Turnul Eiffel.

Elena nu se aștepta la un astfel de moment și a fost extrem de emoționată. Ea a spus, extrem de fericită, marele ”Da”, astfel că se anunță o nuntă ca-n povești în familia Hagi.
Ianis Hagi și Elena Tănase trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme, iar în toamna anului trecut, jucătorul lui Glasgow Rangers a decis să o prezinte pe frumoasa lui iubită și familiei. Se pare că atât Gică Hagi cât și Marilena, soția fostului mare fotbalist român, sunt foarte încântați de partenera fiului lor.
O bucurie! Bravo lui că își asumă, ia decizii, e responsabil! Un copil liniștit, care știe ce face în viață. Eu ca părinte sunt foarte, foarte liniștit. (n.r. v-a luat prin surprindere?) Pe mine? Am aflat printre primii. S-a întâmplat între ei doi. Cum le-am spus și lor, să se împace bine unul cu celălalt. Foarte fericit sunt!”, a spus Gică Hagi la un post TV.
Elena Tănase, tânăra care i-a furat inima fotbalistului echipei naționale a României, are 23 de ani și este aromână, la fel ca logodnicul ei. Ea provine dintr-o familie înstărită, tatăl ei fiind un potent om de afaceri din Constanța, cu business-uri în domeniul construcțiilor și în cel agricol.
Familiile celor doi tineri sunt și ele apropiate. Tatăl Elenei, Dimciu-Palavoti Tănase, se cunoaște cu Gică Hagi de mai mulți ani. În 2019, „Regele” a participat la botezul copilului fratelui Elenei.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe