Localități din Constanța fără curent electric și apă potabilă din cauza zăpezii și viscolului

5 luni în urmă 9

Din cauza codului roşu de viscol puternic şi ninsoare abundentă emis și pentru județul Constanța, 59 de localități au rămas fără energie electrică.

Din cauza codului roşu de viscol puternic şi ninsoare abundentă emis și pentru județul Constanța, 59 de localități au rămas fără energie electrică.

Situația până la această oră, sunt închise circulației toate drumurile nationale și județene. Codul roșu de viscol pentru județele Constanța și Tulcea a fost prelungit până la ora 16.00
Misiunile pompierilor constănțeni până la ora 09.30:
36 copaci degajați
- 1 stradă inundată
- 12 autoturisme avariate
- 35 autoturisme blocate/înzăpezite
- 4 microbuze
- 2 autocare
- o cisternă
- 215 persoane blocate/înzăpezite
- 4 stâlpi de electricitate
- 1 acoperiș de garaj
- 3 acoperișuri de locuință
- 1 coș de fum de locuință.
Zece localități din județul Constanța au rămas fără apă: Topraisar, Biruița, Corbu, Oituz, Mihail Kogălniceanu, Valul lui Traian, Cobadin, Viișoara, Ștefan cel Mare și Faclia.
Presiune redusa a apei:
• Cernavodă
• Zona Cișmea-Constanța
Localități fără energie electrica- 59
Trenuri anulate- 24.
"Evitați să porniți la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate. Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulația în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.). Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților", au transmis ISU Dobrogea.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe