O femeie și&a incendiat soțul în urma unei certe conjugale

4 luni în urmă 13

O femeie și-a incendiat soțul în urma unei certe conjugale. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor calificat.

O femeie și-a incendiat soțul în urma unei certe conjugale. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor calificat.

Maricica Spiridon, femeia care și-a incendiat iubitul în vârstă de 52 de ani, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, ea fiind cercetată pentru tentativă de omor.
Magistrații Tribunalului Constanța au admis apoi propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulata de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanta
”Admite propunerea formulata de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanta . În baza art. 223 alin.2 C.p.p. in referire la art. 202 alin.1 si 3 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatei Sporidon Maricica-…, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.01.2024 și până la data de 17.02.2024. Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă. Respinge cererile formulate de inculpată, prin apărător, de luare a măsurii arestului la domiciliu, ca nefondată. Măsura se comunică administrației locului de deținere.”, potrivit minutei judecătorești.
Reamintim că ieri, 18 ianuarie 2024, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus reținerea pentru 24 de ore, a unei femei, de 53 de ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat.
Astfel, din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a reieșit că, la data de 18 ianuarie a.c., pe fondul unui conflict spontan, aceasta ar fi provocat incendierea unui bărbat, de 52 de ani.
Femeia a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe