Polițiștii din Constanța au hotărât să&și strige nemulțumirea în stradă

5 luni în urmă 5

Sindicatul Europol, filiala Constanța, vor protesta timp de 3 zile, în fața IPJ Constanța și în fața Prefecturii Constanța, la care vor participa polițiști din toate structurile IPJ Constanța.

Polițiștii membri ai Filialei Constanța a Sindicatului Polițiștilor Europeni ”Europol” vor protesta timp de 3 zile, în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, și a Prefecturii Constanța. În intervalul orar aferent zilelor de protest vor fi realizate deplasări ale protestatarilor între cele două instituții fără a fi necesară devierea traficului rutier.

La adunarea care va avea loc în zilele de 27, 28 și 29 noiembrie, între orele 8.00 și 16.00, vor participa maxim 100 de persoane, fără a se impune existența unui traseu de deplasare, transmit organizatorii.
Scopul adunării publice îl constituie nemulțumirile manifestate referitor la încălcarea drepturilor privind planificarea în serviciu a polițiștilor din cadrul structurii rutiere cât și din cadrul unor structuri de ordine publică de la nivelul IPJ Constanța.
Protestul se va desfăşura cu respectarea Legii nr. 60/1991.
"Personalul desemnat de noi să execute măsuri de ordine pe parcursul desfăşurării adunării va purta următorul însemn distinctiv: Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL. În sprijinul bunei desfăşurări a adunării, solicităm din partea primăriei şi a organelor de poliţie, măsurile legale ce se impun", a declarat președintele Filialei Constanța a Sindicatului Polițiștilor Europeni "Europol", Daniel Avasilicăi.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe