Regele Charles își reia îndatoririle publice

2 săptămâni în urmă 8

Regele Charles al III-lea își va relua îndatoririle publice după tratamentul pentru cancer pe care-l urmează de la începutul acestui an. În luna iunie Regele și Regina Camilla îi vor găzdui pe Împăratul și Împărăteasa Japoniei. În următoarele săptămâni va lua parte la mai multe evenimente, au mai menționat reprezentanții palatului. Suveranul britanic continuă tratamentul împotriva cancerului, pe care l-a început în februarie.

“Majestatea Sa Regele va reveni în scurt timp la îndatoririle publice, după o perioadă de tratament și recuperare în urma diagnosticului recent de cancer.” se spune în declarația postat pe X de Familia Regală britanică.

“Pentru a contribui la marcarea acestei etape importante, Regele și Regina vor efectua marțea viitoare o vizită comună la un centru de tratare a cancerului, unde se vor întâlni cu medici specialiști și pacienți. Această vizită va fi prima dintr-o serie de angajamente externe pe care Majestatea Sa le va întreprinde în săptămânile următoare.” se mai scrie în declarație. “În plus, Regele și Regina îi vor găzdui pe Majestățile Lor Împăratul și Împărăteasa Japoniei pentru o vizită de stat în luna iunie, la cererea guvernului Majestății Sale.”

“Pe măsură ce se apropie prima aniversare a Încoronării, Majestățile Lor rămân profund recunoscătoare pentru numeroasele amabilități și urări de bine pe care le-au primit din întreaga lume de-a lungul bucuriilor și provocărilor din ultimul an.”

Similare

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe