Săptămâna Mării și a Spiritualității Marinărești

8 luni în urmă 61

„Săptămâna mării și a spiritualității marinărești”, eveniment organizat de Forțele Navale Române, va avea loc în perioada 7-11 august, în orașele Constanța și Mangalia.

Muzica Militară a Forțelor Navale va susține, luni, 7 august, ora 19:00, un recital de piese din repertoriul marinăresc, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, la deschiderea expoziției interactive pregătită de Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, Direcția Hidrografică Maritimă „Comandor Alexandru Cătuneanu” și Centrul 39 Scafandri, care va putea fi vizitată de luni, 7 august, până joi, 10 august, în intervarul orar 19.00-21.00.

La Cercul Militar Mangalia, în perioada 7-14 august, după ora 19.00, publicul va putea vizita expoziția de carte cu tematică marinărească, precum și expoziția de instrumente de navigație și uniforme de marină. Joi, 10 august, între orele 19.00-20.00, Muzica Militară a Forțelor Navale va susține un spectacol în Piața Republicii din centrul Municipiului Mangalia.

Similare

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe