Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța nominalizate la Destinația Anului

1 lună în urmă 21

Orașul Constanța împreună cu Stațiunea Mamaia și Cazinoul Constanța au fost recunoscute ca puncte de reper în turismul românesc, calificându-se la prestigioasa competiție națională, Destinația Anului.

Orașul Constanța împreună cu Stațiunea Mamaia și Cazinoul Constanța au fost recunoscute ca puncte de reper în turismul românesc, calificându-se la prestigioasa competiție națională, Destinația Anului.

Această competiție își propune să identifice și să premieze cele mai atractive și inovative destinații turistice din România, contribuind astfel la promovarea patrimoniului cultural și natural al țării.
În acest an, Orașul Constanța a fost selectat în categoria „Orașe care inspiră”, datorită diversității culturale și istorice, care atrage anual mii de vizitatori din întreaga lume. Stațiunea Mamaia, renumită pentru plajele sale extinse și evenimentele vibrante, a fost nominalizată la categoria „Stațiuni turistice”, în timp ce emblematicul Cazinou Constanța a fost recunoscut la categoria „Atracții cultural-educative” pentru arhitectura sa impresionantă și semnificația istorică.
Publicul este invitat să voteze accesând linkul https://destinatiaanului.ro/destinatii/voteaza. Votul este deschis până la data de 6 Mai inclusiv și este necesară o adresă de email validă pentru confirmarea ulterioară. 
„Suntem onorați și în același timp entuziasmați de aceste calificări. Este o recunoaștere a eforturilor noastre constante de a pune Constanța și Mamaia pe harta turismului național și internațional. Vă invit pe toți locuitorii din Constanța și nu numai să participați activ la votul online pentru a susține Constanța, Mamaia și Cazinoul nostru drag în această competiție. Fiecare vot contează și poate contribui la creșterea notorietății destinației noastre!”, a declarat George Măndilă, președinte al OMD Mamaia-Constanța.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe