Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren în Portul Constanța

11 luni în urmă 105

Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța au intervenit, după miezul nopții, pentru salvarea unei persoane lovite de tren, în incinta Portului Constanța.

Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța au intervenit, după miezul nopții, pentru salvarea unei persoane lovite de tren, în incinta Portului. Potrivit ISU Constanța, persoana a fost lovită în zona dintre Poarta 5 și Poarta 6 din Port. În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe SMURD și o autospecială de la detașamentele Fripis și Port.
La data de 2 mai a.c., în jurul orei  00.30, polițiști din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta Portului Constanța, s-a produs un accident feroviar.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze  calea ferată, ar fi fost acroșat de o locomotivă aflată în mers. În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat. 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe