Un om al străzii a cerut ajutor polițiștilor constănțeni, pentru el și câinele lui

5 luni în urmă 9

Un om al străzii a venit la Poliție să ceară adăpost pentru el și câinele lui din cauza viscolului, în Constanța, iar oamenii legi au luat legătura cu serviciile de asistență socială pentru a le găsi o locuință.

Un om fără adăpost, surprins de viscolul din Constanța, a cerut ajutorul polițiștilor constănțeni pentru el și câinele lui, iar oamenii legi au luat legătura cu serviciile de asistență socială pentru a le găsi o locuință, a transmis IPJ Constanța, duminică, 26 noiembrie.

„A venit la sediul Secției 2 Poliție Constanța și a cerut ajutor și adăpost, din calea viscolului, pentru el și câinele lui. Vorbim de un bărbat fără locuință care, în această dimineață, a solicitat sprijinul polițiștilor constănțeni. Amândoi erau înfrigurați și înfometați, iar bărbatul nu mai avea documente. Polițiștii i-au adăpostit în sediu, le-au oferit mâncare și apă, haine groase, iar cățelușa Masca s-a împrietenit cu colegii noștri”, a precizat IPJ Constanța.

Polițiștii au luat legătura cu serviciile de asistență socială, pentru a le găsi o locuință călduroasă.
Astfel, bărbatul a fost preluat de patrulă și transportat la spital, pentru a fi examinat medical, urmând a fi internat într-un adăpost al Direcției Generale de asistență socială Constanța, unde va fi ferit de urgia vremii.
La rândul său, Masca a fost preluată de serviciile de specialitate și transportată la adăpostul pentru câini din municipiul Constanța.
„Un final fericit pentru amândoi, dar și pentru colegii noștri, bucuroși că și-au făcut datoria„ au transmis reprezentanții IPJ Constanța. (Sursa foto: IPJ Constanța)

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe