Întâlnirea premierului Marcel Ciolacu cu o delegație a Băncii Mondiale

2 luni în urmă 16

Marți, 13 Februarie 2024

Galerie foto

COMUNICAT DE PRESĂ

Premierul Marcel Ciolacu: Digitalizarea este principalul instrument prin care avem în vedere îmbunătățirea serviciilor publice și aducerea cât mai multor fonduri la buget

Premierul Marcel Ciolacu a avut astăzi o întrevedere cu delegația Băncii Mondiale condusă de Asad Alam, director regional pentru creștere echitabilă, finanțe și instituții pentru Europa și Asia Centrală. 

Menținerea stabilității economice a României în contextul actualei dinamici geopolitice este o prioritate a Guvernului și o strategie eficientă de atragere a investitorilor, a afirmat prim-ministrul. Șeful Executivului a prezentat setul de măsuri pentru combaterea  evaziunii fiscale, eficientizarea colectării și de reducere a cheltuielilor bugetare luate de Guvern.

”Digitalizarea este principalul instrument prin care avem în vedere îmbunătățirea serviciilor publice și aducerea cât mai multor fonduri la buget pentru a finanța programele sociale și de dezvoltare economică”, a subliniat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Reprezentanții Băncii Mondiale au apreciat atenția acordată de Guvernul României digitalizării pentru monitorizarea cheltuielilor publice, arătându-și disponibilitatea de a oferi asistență autorităților române pentru atingerea obiectivelor.

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe