Protest al angajatilor CNAS. Lucrul cu publicul, întrerupt de joi

6 luni în urmă 23

Casa de Asigurări de Sănătate Constanța  informează asigurații, furnizorii și agenții economici, că de astăzi 02.11.2023, începând cu ora 09:00 nicio operațiune specifică obiectului de activitate al instituției nu va mai fi posibilă. Toți angajații din cadrul caselor de asigurări de sănătate, la nivel național, protestează prin întreruperea lucrului pentru o perioadă nedeterminată.

„Activitatea de relații cu publicul va fi grav perturbată, inclusiv procesarea tuturor documentelor venite de la furnizorii de servicii, de la companii (concedii medicale) și, nu în ultimul rând, a programelor naționale de sănătate, din cauza faptului că majoritatea salariaților din CNAS, CASMB,CJAS-uri și OPSNAJ intră în protest generalizat pe perioadă nedeterminată. În acest sens, 90% din salariații Casei și-au exprimat acordul cu privire la acest protest, cu excepția conducătorilor instituției de la nivel central și teritorial”, se arată în comunicatul Federaţiei Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate.

„Facem apel la înțelegerea asiguraților județului Constanța și îi rugăm să nu se deplaseze la instituție, având în vedere că solicitărilor nu le vor putea fi rezolvate,” anunță reprezentanții CAS.

Similare

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe