Şeful Pentagonului a ajuns în Israel

6 luni în urmă 35

Secretarul Apărării al SUA, Lloyd Austin, vizitează Israelul, unde se va întâlni cu prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, și cu alți membri ai cabinetului, potrivit Reuters.

Oficialii din domeniul apărării care călătoresc împreună cu Lloyd Austin spun că acesta doreşte să sublinieze sprijinul neclintit al Americii pentru poporul israelian, iar Statele Unite sunt hotărâte să se asigure că Israelul are ceea ce îi trebuie pentru a se apăra.

secretarul de stat american Antony Blinken s-a întâlnit vineri cu regele iordanian Abdullah la Amman, aceasta fiind a doua escală dintr-un turneu mai amplu al său în Orientul Mijlociu, în timp ce Israelul se pregăteşte pentru o ofensivă terestră de amploare în Gaza şi a îndemnat populaţia din oraşul Gaza să se îndrepte spre sud.

Washingtonul spune că cel puţin 25 de americani au fost ucişi în atacurile Hamas şi crede că mai mulţi se află printre zecile de ostatici luaţi în Gaza. Trimisul special adjunct al SUA pentru problemele ostaticilor, Steve Gillen, a călătorit cu Blinken în Israel şi va rămâne pentru a sprijini eforturile de eliberare a acestora.

Similare

Citiți întregul articol
The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe